1 2 3 4 5 6 ...

Корсет наменет за оние девојки со мали гради...
Перо работел како чувар во Фени. Еден ден во фабриката дошол на посета премиерот на Македонија, Никола Груевски. Кога поминувале покрај Перо премиерот извикал:
Кој вели дека му треба перница?
Еве зошто децата во Белгија се многу понапредни од нашите...
Проверете ја најпрво длабочината на водата па потоа скокајте...
Обама му се јавува на Путин:
- Би те замолил за една услуга. Нашата фабрика за кондоми изгоре и итно ни тѕребаат 10 милиони кондоми!
Одлична креативна реклама за фризерско студио...
Разговараат Блажо и Перо за проблемите кои ги имаат со невестите кога се враќаат касно дома.
Ако има натпревар за тоа каде се прават најдобри и најлуди скриени камери, златниот медал дефинитивно ќе им припадне на јапонците. Смеењето е загарантирано...
1. Ако жената бега од некого ќе се сплетка и ќе падне.
2. Вашата кола нема да запали веднаш ако ве брка некој луд манијак.
Газовден со Nicole Scherzinger, Alessandra Ambrosio, Fergie, Irina Shayk, Lady Gaga, Pamela Anderson...
Почитуван судија!
На ден 26.01.2010 година на автопатот Скопје-Велес забележав кружен црвен знак со бела позадина на кој го имаше запишано бројот 70, но после бројот не видов никаква озна...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Последно во галеријата