РАКА - единствено орудие монтирано на крајот на човечкиот организам која обично се вовлекува во туѓ џеб.
ШАРМ - да се направи некој помалку отпорен на нашите напади, всушност, да не се лажеме, тоа значи да разоружаш некого или некоја.

МОЛК - потенцијална глупост.

МОЛЧЕЊЕ - кој молчи кога не е во право, тој мудрец. Кој молчи иако е во право-или е оженет, или пуши луле.

ТАКСИ
- возило во служба на терористичка организација со кое пиратот, возејќи преку непознати патишта ве носи на непознато место, каде што ве ограбува.

ТЕОРИЈА
- тоа е кога се се знае, а ништо не функционира.

ТОЧНОСТ - трошење на вашето време додека чекате некој друг.

РАСТОЈАНИЕ
- единственото нешто што богаташите сакаат сиромасите да го задржат за себе.

ТАКТ - се состои од сознанието коку далеку смееме да одиме предалеку

ШАХ - Ѓаволска игра во која двајца паметни седејќи еден наспроти друг на мали столчиња, се обидуваат со поглед да столчат еден друг, а притоа во целосна тишина, десетина лудаци упорно ги набљудуваат.

ШАНСА
- мошне поволна можност да се грабне разочарување.

ШЕПОТ
- начин, луѓето да ви поверуваат што и да е, само ако им го кажете тоа шепотејќи.

ТАКТ
- способност на човека да му се каже дека е сом отворен дух, кога тој, всушност, има дупка во главата.

Сподели ја оваа информација преку:

ВАШИ КОМЕНТАРИ


Од :од кого
Коментар :што значи златна мотовилка и златен чекрек ?


Од :Мене
Коментар :Не го напишале воа: Пракса- тоа е кога се функционира, а ништо не се знае! :-)


Од :елена
Коментар :накази


Од :од кого
Коментар :koordinate sisitem


Од :ФАКТ
Коментар :факти и факти и факти


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Последно во галеријата